Mesh Welding Machine Tomai

20 Tausaga o le poto masani i Mesh Welding Machines
  • info@sk-weldingmachine.com
  • +86 13780480718
itulau-fa'ailoga

O le alualu i luma i le ueloina o mea fa'apipi'i vevela e ta'ita'iina atu ai i fa'alava ea e sili atu ona maufetuuna'i

O sela muamua mai le laina faʻapipiʻi maʻa Munich o le a faʻaaogaina mo suʻega faʻamaonia aʻo lumanaʻi le suʻega muamua o le vaalele, faʻamoemoe i le faaiuga o le 2024.
O le DOE MAKE IT Award e lagolagoina le gaosiga a le US o vaega fa'atekonolosi mama mama e fa'afetaui ai mana'oga o fa'aoga eseese o maketi.
O le TANIQ o se paionia i le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻamalosi ma mandrel, e tuʻuina atu ai le TaniqWindPro software ma le poto faʻataʻamilomilo mo vaʻa faʻapipiʻi ma isi mea.
Faʻatasi ai ma le gaosiga, ituaiga ma faʻamaonia tulaga ea, AAM ua faʻamaonia mo le gaosiga o le EH216-S.
O le mamanu o le maa pateni, ua tu'ufa'atasia i totonu o se pusa maa tu'ufa'atasia, ua faia ni fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ogaoga, fa'atulagaina le tulaga mo le fa'ata'ita'iga fa'aaitalafu a le FAA.
O le TANIQ o se paionia i le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻamalosi ma mandrel, e tuʻuina atu ai le TaniqWindPro software ma le poto faʻataʻamilomilo mo vaʻa faʻapipiʻi ma isi mea.
O le au faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga o mea faʻapipiʻi mo fausaga tuʻufaʻatasia ua faʻapipiʻiina se masini viliina ma vili e fitu-axis CNC e faʻaleleia ai le gaosiga.
I le avea ai o se vaega o le fuafuaga faʻataʻitaʻiga, SikaBiresin CIM 120 ma SikaBiresin CIM 80 na faʻalauiloaina muamua e faʻatatau i manaʻoga autu o maketi tuʻufaʻatasia e pei o meafaigaluega lomitusi 3D, faʻataʻitaʻiga ma isi mea.
E ala i lenei faiga fa'apa'aga, o mea fa'aopoopo ma fa'aitiitiga a le BEAD mo le gaosiga fa'aopoopo tetele o fa'ameamea fa'apipi'i ua fa'afaigofie ona maua.
O lo'o fa'aauauina pea e le Plyable le fa'amama fa'ato'a fa'amuta ole galuega mo inisinia tu'ufa'atasi ma se faiga fa'aautomate atoatoa, mai le mamanu fa'ailoga i le tau ma le fa'atinoina o galuega.
JEC World 2024: RAMPF Group e tu'ufa'atasia ona vaega e tolu (RAMPF Composite Solutions, RAMPF Tooling Solutions ma le RAMPF Group Inc.) e tu'uina atu ai mea eseese ma auaunaga i le alamanuia tu'ufa'atasi.
O le fale fa'aonaponei fa'aonaponei ma ofisa i le Aai o Sate Leki o le a mafai ai e se fa'aoga fa'anatura fa'akomepiuta, tapuni tapuni ona toe fa'aaogaina ma toe fa'aoga mea tu'ufa'atasi i le Iunaite Setete.
Ole taamilosaga fou ole fa'atupe e lagolago ai le fa'alauteleina o le gafatia o le gaosiga, agava'a o ta'avale fa'apisinisi ma le lagolago fou a le maketi mo vaifofo tu'ufa'atasia.
E galulue faatasi Bossard ma se vaega o le OEM ma le Tier 1 sapalai ina ia mautinoa le malu puipuia o le eletise ma le afifiina o faʻapalepale aʻo faʻaititia le tau o meafaigaluega, faʻapipiʻi ma faʻapotopotoga.
JEC World 2024 autu pito sili ona lata mai e aofia ai fofo telefoni feaveaʻi ma mea gafatia, tekinolosi ma tuʻufaʻatasia faiga gaosiga.
E ofo atu e se tagata gaosi mea fa'apipi'i a Ausetalia se vaifofo faufale e mafai ona fuaina lea na fa'aaogaina i le fausiaina o se alalaupapa savali e toe fa'aaogaina ai otaota palasitika vaivai.
O mea fa'aleaga Exel o le a gaosia e fa'aaoga ai le faiga toe tu'ufa'atasia a Fairmat e maua ai le CFRP lona lua, ma fa'atupu ai se fa'anatura tapuni.
O suʻesuʻega fou o maketi ua faʻaalia ai tagata taʻalo autu i le $ 785 miliona maketi o le lalolagi e faʻatupuina le 21% i lea tausaga ma lea tausaga i le 2023.
O le kamupani Italia ua tuʻufaʻatasia lona poto faʻatekonolosi e atiaʻe faiga fou mo le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi mama ma carbon fiber.
Tekinolosi pateni e faʻaleleia ai le lelei, faʻamaoni ma le lelei o meafaigaluega faʻaaogaina i le gaosiga o laminates composite.
O le TANIQ o se paionia i le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻamalosi ma mandrel, e tuʻuina atu ai le TaniqWindPro software ma le poto faʻataʻamilomilo mo vaʻa faʻapipiʻi ma isi mea.
O le galulue faʻatasi a le ILauNCH ma le ANU ma New Frontier Technologies o le a atiaʻe faiga lelei gaosiga o le a fesoasoani saʻo i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o taavale.
Materialize o loʻo faʻalauteleina lana faʻapipiʻi gaosiga faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina vave o le HP PA 12S fou ma le tuʻufaʻatasia o mea PA 11 ma PA-CF.
O le fa'atupula'ia o numera o fa'ata'ita'iga ma masini atamai ua saunia e gaosia e fa'aalia ai fale tu'ufa'atasi thermoplastic ma isi vaega, e maua ai se mea mama, fa'amalieina ma fa'atumauina i le u'amea.
O lo'o su'esu'eina e le CW le atina'e autu i tu'ufa'atasiga o lo'o fa'atulagaina le auala tatou te va'ai ma mafaufau ai i le alamanuia i aso nei.
O le malamalama i fa'avae o le faitau tusi (e aofia ai laupepa matai lapisi, ata fa'amalamalamaga fa'afanua, ma isi) e fa'avae ai le fa'avae mo le iloiloina lelei o se mamanu tu'ufa'atasi.
O le fa'apipi'i manuia ma le fa'asa'oloto e mana'omia ai le tausiga faifaipea o meafaigaluega fa'apipi'i e fa'aitiitia ai le ono pipii o vaega.
A o mavae atu le faʻamaʻi o le coronavirus ma toe felelei pasese, ua faʻateleina le gaosiga o vaalele faʻapisinisi. O lo'o pisi le aerospace composites supply chain i le atina'eina o M&P fou mo polokalame va'alele a le lumana'i.
O le fa'aeletise ma le taula'i i le fa'atumauina o lo'o tatalaina avanoa ma fa'afouga i mea tu'ufa'atasi, mai pusa ma'a i vaega fa'avae ma isi mea.
I totonu o lenei webinar, o le a talanoaina e Instron ni fofo eseese mo le fuaina o le mamafa i mea tuʻufaʻatasia, e pei o fua faʻamau, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻasalalauga vitio, ma le faʻaogaina o ata numera (DIC). O le a talanoaina ai le lelei ma le le lelei o metotia taʻitasi, faʻapea foʻi ma le taimi e te manaʻo ai i le tasi metotia nai lo le isi. Syllabus: Folasaga i mea tu'ufa'atasi ma a latou meatotino. Metotia mo le fuaina o deformation pe a suʻeina faʻataʻitaʻiga. Fa'ata'ita'iga o fua fa'atatau mo su'ega 'ese'ese, e aofia ai: fa'alavelave i totonu o le va'alele, fa'amalosi, su'ega mafiafia, ma sele V-notch.
I le avea ai o le vaega lona tolu o se faasologa o webinars i luga o gaosiga o gaosiga, o lenei webinar o le a taulaʻi i faiga tetele e lua mo le gaosiga o oloa semi-uma ma a latou mea faʻapipiʻi: faʻapipiʻi laupepa (SMC) ma tekonolosi prepreg. O lenei fa'amatalaga o le a fa'apu'upu'u fa'ailoa ai aogā ma lu'itau. O le vaega autu o le webinar o le a tuʻuina atu fautuaga i luga o oloa mai le Evonik product portfolio ma pe faʻapefea ona faʻaogaina e faʻaleleia ai meatotino o tuʻufaʻatasiga mulimuli e fetaui ma manaʻoga o le taʻavale, vaalele ma taʻaloga taʻaloga.
O lenei webinar o le a aofia ai le tele o oloa faʻapipiʻi meli, pe faʻafefea ona filifilia lelei le meli talafeagai mo se faʻaoga tuʻuina atu, ma taʻiala faʻataʻitaʻiga mo fausaga autu o le meli. Fuafuaga: Va'aiga lautele o le fa'apena o le meli Fa'atonuga ma le fa'aogaina Mana'oga Lautele ma Tulaga Tulaga Tulaga Autū Metotia ma Metotia Fa'avae Autu Fa'amautu Fa'agaioiina i masini CNC Su'esu'ega tulaga Tau Alualu i Luma
Ina ua maeʻa le webinar muamua na faʻavaeina se faʻavae malosi i faʻataʻitaʻiga kinetic, o le vaega e lua o loʻo suʻesuʻeina le mataʻina o le aʻoaʻoina o masini ma lona gafatia e suia ai le gaosiga o gaosiga. E ui o fa'ata'ita'iga kinetic ua lelei le tautuaina o le alamanuia, o le fa'ateleina o le lavelave o le gaosiga o mea tu'ufa'atasi e mana'omia ai ni auala fa'apitoa. I lenei vasega, sensXPERT o le a vaʻavaʻai i auala fou e faʻaleleia ai lau gaosiga ma le maufetuunaʻi i tua atu o tapulaʻa o faʻataʻitaʻiga masani. A'oa'o pe fa'afefea ona fesoasoani le a'oa'oina o masini i tagata gaosi oloa e ausia le sa'o sa'o e le'i tupu muamua i le vavaloina o ta'iala autu o le gaosiga e pei o le vevela, mamafa ma le taimi fa'amalolo. O lona uiga o le fa'aitiitia o taimi ta'amilosaga ma otaota a'o fa'ateleina le gaosiga e fa'asilisili ai le lelei. SensXPERT o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le faʻaogaina o le va i le va o suʻesuʻega fale suʻesuʻe faʻamalosi ma le moni o le fola o le gaosiga, faʻatoʻilaloina tapulaʻa o faʻataʻitaʻiga kinetic. Polokalama: Fa'amatala le a'oa'oina o masini, o ana fa'aoga ma lona a'afiaga i le gaosiga o mea tu'ufa'atasi. Su'esu'e fa'ata'ita'iga su'esu'ega o tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga o le gaosiga ma pe fa'apefea ona latou fa'aogaina filifiliga tu'ufa'atasi. Su'esu'ega fa'atasi: fa'ailoaina sootaga natia i le va o fa'asologa o fa'agasologa ma taunu'uga o oloa. Su'esu'ega fa'asologa o taimi: fa'asologa o gaosiga. Su'esu'eina o Fa'aletonu: Fa'ailoaina o Fa'aletonu
O lenei webinar, o se vaega o le Composite Manufacturing Processes webinar series, o le a maua ai se aotelega loloto o faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi vai (LCM) e aofia ai: Vacuum Resin Infusion (VARI), Resin Transfer Moulding (RTM), ma Wet Press Molding (Worldwide CM). ). Evonik o le a talanoaina manaoga faʻapitoa o nei metotia e tuʻuina i luga o faiga epoxy, faʻatasi ai ma le faʻamamafaina o le taua o mea faʻamalosi i le ausiaina o le gaioiga sili ona lelei ma mea tuʻufaʻatasiga mulimuli. Su'e pe fa'afefea ona fesoasoani fa'ama'i epoxy resins fa'amama a Evonik i le atina'eina o tu'ufa'atasiga fa'apitoa, maualuga fa'atinoga e fa'amalieina mana'oga mo'omia o le tele o alamanuia, e aofia ai le va'alele, ta'avale ma le malosi o le matagi.
Pe a atiaʻe oloa fou ma faʻapipiʻi, o loʻo i ai le tele o filifiliga o faʻaopoopoga e faʻaleleia ai se tasi poʻo se isi mea totino: faʻamalosi, palasitika, faʻamaʻi afi - o loʻo faʻaauau le lisi. O se tasi o mea fa'aopoopo fa'amoemoeina o le graphene ma ona fa'atupuina, ae o le tele o fa'alapotopotoga latou te le iloa po'o fea e amata ai, o lea e tula'i mai fa'alavelave i le amataga o le atina'e ma e mafai ona lafoa'ia galuega a'o le'i manuia. Ae a e galue ma se tagata tomai faapitoa tau alamanuia e malamalama po o le a le ituaiga graphene e mafai ona fetaui ma ou manaʻoga, o ou avanoa e manuia ai e matua faʻateleina. I totonu o lenei webinar, Mito Materials o le a talanoaina pe faʻafefea ona maua, atiina ae ma faʻapipiʻi soʻo se mea graphene i le lalolagi i au faʻamatalaga ma taimi.
O le a'oa'oga lona lua a le EuReComp (European Recycling and Recycling of Large Composite Components) o le a faia i le aso 24 Aperila 2024 i le Aymen Technical Center i Vigo, Sepania. O le semina o Aperila o loʻo tuʻuina atu i le faʻalauiloaina o mea fou ma le faʻaauau i totonu o le gaosiga o mea faʻapipiʻi. O le a faʻaalia ai se polokalame faʻapitoa e aofia ai faʻamatalaga autu mai taʻitaʻi faʻapitoa, talanoaga fefaʻasoaaʻi i luga o le tamaoaiga faʻasalalau ma faʻataʻitaʻiga lima e faʻaalia ai suʻesuʻega lata mai ma atinaʻe tekonolosi.
ThermHex ma Fraunhofer o loʻo fuafua e faia le 3rd Sandwich Composite Conference ia Aperila 24-25, 2024 i Halle (Saale), Siamani. O le fonotaga o le a maua ai se avanoa mo inisinia tu'ufa'atasi ma saienitisi e su'esu'e ai fa'aoga fou o mea sanuisi ma feso'ota'iga fa'atasi ai ma mafaufau ta'ita'i ile pisinisi. E le gata o le ai ai lauga mai kamupani e pei o Daimler Trucks, Porsche, Audi, Airbus Helicopters, Evonik High Performance Foams, ma isi, o le a tatala foi faitotoa o ThermHex Waben ma le Fraunhofer Center mo Faiga Faʻapitoa mo le Polymer Synthesis and Processing. tagata auai uma . latou nofoaga, fa'ataga latou e fa'alogo i ta'amilosaga o nofoaga e lua.
Auai i ta'ita'i o alamanuia palasitika thermoset i le TOPCON 2024 ma a'oa'o e uiga i avanoa mo faiga fou fa'atekonolosi palasitika i totonu o maketi eseese. O le mea na tupu e aofia ai faʻamatalaga autu, talanoaga a le vaega, faʻataʻitaʻiga tekonolosi, faʻaaliga ma polokalame faʻapitoa e taulaʻi i atinaʻe o alamanuia.
O mafaufau sili ona malamalama i le malosi mama e auai i le ACP CLEANPOWER mea na tupu e siata ai le lumanaʻi o lenei pisinisi malosi ma talanoaina avanoa i luma. Ose fonotaga e tatau ona auai i lenei tausaga. CLEANPOWER fa'atupuina pisinisi e ala i le tu'ufa'atasia o fai filifiliga autu ma pa'aga i le matagi, la, ma'a, hydrogen ma felauaiga pisinisi e talanoaina, fefa'ataua'iga, feso'ota'iga ma maua se taimi fiafia. Matou te faʻamalosia tagata gaosi oloa uma, kamupani faufale, tagata e ona-faagaoioia, mea aoga, kamupani tau tupe, kamupani faʻatau pisinisi ma sui o alamanuia ina ia auai i la matou saini saini. Fa'ailoga lau kalena mo le fa'aaliga o fefa'ataua'iga o le malosi mama i le tausaga fou i Minneapolis, Minnesota, Me 6-9.
O le Offshore Technology Conference (OTC) o se nofoaga e potopoto ai tagata tomai faapitoa i le malosi e fefaʻasoaaʻi manatu ma manatu e faʻalauteleina le poto faʻasaienisi ma faʻainisinia e uiga i punaoa o le gataifale ma mataupu tau le siosiomaga. Talu mai le 1969, o le fono a le OTC sa faia i tausaga taʻitasi i le NRG Park (muamua Reliant Park) i Houston. OTC ua fa'alauteleina i tekinolosi ma le lalolagi atoa e ala i le OTC Brasil ma le OTC Asia. OTC o loʻo lagolagoina e 13 faʻalapotopotoga faʻapisinisi ma faʻalapotopotoga o loʻo galulue faʻatasi i le atinaʻeina o lenei poloketi tekonolosi. E iai fo'i fa'alāpotopotoga lagolago ma fa'alāpotopotoga a le OTC.
SAMPE 2024, na tuʻuina atu e le Sosaiete mo le Faʻalauteleina o Mea ma Faʻatekonolosi Faʻatekonolosi (SAMPE), o le taʻutaʻua taʻutaʻua a Amerika i Matu ma faʻaaliga i mea faʻapitoa ma tekonolosi gaosiga. SAMPE 2024 o lo'o fa'atasia ai le aufaipisinisi fa'apitoa mo fonotaga a le tagata lava ia, ta'ita'ia o a'oa'oga, ma talanoaga fa'avae e ta'ita'ia e ta'ita'i o alamanuia ma tagata fou.
E afe ma afe tagata e asiasi i la matou Supplier Directory i aso uma e fa'atau ai masini ma sapalai. Alu i luma oi latou ma se talaaga o kamupani e leai se totogi.
O le pepa pa'epa'e lata mai a Jetcam o lo'o su'esu'eina vaega taua o le tipiina o mea fa'apipi'i gaosiga ma ta'iala mo le ausiaina o le paleni i le va o meafaitino ma le saoasaoa o le fa'apotopotoga.
Na fa'ailoa e Arris fa'ai'uga o su'ega fa'ainisinia a Arris na fa'atupuina alava fa'ale-natura fa'atusa fa'atusa i tioata fa'apea ma mea e fa'atatau i alava.
O le au gaosi tane o le Cevotec, Roth Composite Machinery ma Cikoni ua amatalia se poloketi atoatoa e suʻesuʻe ma faʻaalia aafiaga o le faʻamalosia o le dome i luga o tane teu faʻapipiʻi e faʻaaoga ai tekinolosi FPP.
O fa'ata'ita'iga muamua i meaafale o lo'o fa'ailoa mai ai e mafai e le fa'ameamea o le OOA ona sili atu i luga ole plywood ile lua i le fa'aiva taimi mo vaega fa'apitoa fa'atusa.
O le pepa paʻepaʻe paipa tuʻufaʻatasia e aofia ai le tele o vaega o filifiliga paipa tuʻufaʻatasia, e pei o mea faʻainisinia, manaʻoga tausiga, ma isi mea.
O su'esu'ega fa'avae o lo'o fa'atalanoaina ai le tulaga o lo'o toe fa'aaogaina ai alava kaponi i Iuta ma iloilo ai ta'iala ma faiga fa'avae e ono fa'aleleia atili ai faiga fa'aauau i le itulagi.
JEC World 2024 autu pito sili ona lata mai e aofia ai fofo telefoni feaveaʻi ma mea gafatia, tekinolosi ma tuʻufaʻatasia faiga gaosiga.
A'o fa'atupula'ia le aofa'i o ta'avale eletise (EVs) fa'atasi ma ma'a ma suau'u suau'u, e fa'apea fo'i le avanoa e fa'aoga ai mea fa'apipi'i i pusa ma'a ma vaega o le suauu.


Taimi meli: Apr-21-2024